المقادير
الطريقة
نقوم بوضع الزبدة و الدقيق و صفار البيض بشر الليمون فى محضر الطعام
و نقوم بتشغيله مع بعض نقاط الماء حتى تلم العجينة ثم نقوم بوضعها فى الثلاجة 1/2 ساعة تستريح
ثم نقوم بفردها و وضعها فى القالب تخريمها و نسويها فى الفرن لمدة 20-25 دقيقة على درجة حرارة 180
و لتحضير الحشو او الكريم باتسيرى الليمون نضع الماء مع السكر على النار و نضيف الكورن فلاور و عندما يبدأ فى الغليان
نأخد القليل منه و نضيفه على صفار البيض مع التقليب ثم نعيده الى باقى الخليط و نقلب حتى يغلى ثم نضيف الزبدة و الليمون وبشر الليمون و يصبح جاهز
و لتحضير المارينج نقوم بوضع البياض مع ذرة الملح و يفضل يكون بدرجة حرارة الثلاجة و اول ما يبدأ يرتفع
نضيف السكر على مراحل حتى يصبح قوامه كثيف
وبعدين نصب الحشو على التارت ثم يضاف عليه المارينج بالشكل اللى يعجبك
وندخله الفرن لمدة 3-5 دقايق تحت الشوايه عشان ياخد اللون البرونزى
وبالهنا والشفا
و نقوم بتشغيله مع بعض نقاط الماء حتى تلم العجينة ثم نقوم بوضعها فى الثلاجة 1/2 ساعة تستريح
ثم نقوم بفردها و وضعها فى القالب تخريمها و نسويها فى الفرن لمدة 20-25 دقيقة على درجة حرارة 180
و لتحضير الحشو او الكريم باتسيرى الليمون نضع الماء مع السكر على النار و نضيف الكورن فلاور و عندما يبدأ فى الغليان
نأخد القليل منه و نضيفه على صفار البيض مع التقليب ثم نعيده الى باقى الخليط و نقلب حتى يغلى ثم نضيف الزبدة و الليمون وبشر الليمون و يصبح جاهز
و لتحضير المارينج نقوم بوضع البياض مع ذرة الملح و يفضل يكون بدرجة حرارة الثلاجة و اول ما يبدأ يرتفع
نضيف السكر على مراحل حتى يصبح قوامه كثيف
وبعدين نصب الحشو على التارت ثم يضاف عليه المارينج بالشكل اللى يعجبك
وندخله الفرن لمدة 3-5 دقايق تحت الشوايه عشان ياخد اللون البرونزى
وبالهنا والشفا
0 comments:
إرسال تعليق