المقادير
350 جم دقيق
1/2 باكو بيكنج بودر
5 جم كربونات الصوديم
5 جم ملح
50 جرام كاكاو دارك
1/3 كوب حليب
1/4 كوب شكولاتة دارك
1/2 باكو بيكنج بودر
5 جم كربونات الصوديم
5 جم ملح
50 جرام كاكاو دارك
1/3 كوب حليب
1/4 كوب شكولاتة دارك
الطريقة
ونضرب كويس لحد ما يصبح الخليط ناعم و كريمى
ثم نضيف البيض و الفانيليا و نضرب كويس
ونضيف البيكنج بودر والبيكربونات الصوديم والكاكاو و الملح على الدقيق
ونخلطهم كويس
ثم نضيفهم على السكر والبيض ونضرب حتى يختلطوا كويس ثم نبدأ ضيف عليهم الحليب
حتى تصبح العجينة بهذا الشكل
ثم نضع على الخليط قطع الشوكولاتة ونقلبهم كويس بمعلقة
وبعدين نشكل العجينة بمعلقة عادية او معلقة الأيس كريم
ونحطها فى صينية الخبز المدهونة مع مراعاة ترك مسافات
ونحطها فى صينية الخبز المدهونة مع مراعاة ترك مسافات
و تدخل الفرن لمدة 20 دقيقة على درجة حرارة 180
و لما تخرج نسيبها تبرد شوية قبل ما نشيلها من الصينية
وده الشكل النهائى
و لما تخرج نسيبها تبرد شوية قبل ما نشيلها من الصينية
وده الشكل النهائى
يارب تجربوه ويعجبكوا
وبألف هنا وشفا
فى رعاية الله
وبألف هنا وشفا
فى رعاية الله
0 comments:
إرسال تعليق